вівторок, 29 січня 2019 р.

День безпечного Інтернету 2019

5 лютого 2019 року у світі відзначається День безпечного Інтернету під гаслом "Разом для найкращого Інтернету". Діти і молодь можуть допомогти прокращити Інтернет, поводячись в онлайні позитивно та ввічливо. Готуючись до Дня безпечного Інтернету,  учням школи пропоную долучитися до  #saferinternetchallenge - створити  та опублікувати власну обіцянку щодо безпечного користування Інтернетом. Наприклад: "Обіцяю у 2019 році, перш ніж опублікувати фото чи відео однокласників, запитати у них дозволу". 
Google разом з Інтернет Асоціацією України запустив спеціалізований освітній ресурс для дітей "Про Інтернет". Учні дізнаються про те, як отримати доступ до знань, спілкуватися, критично оцінити контент - і все це дотримуючись простих правил безпеки.
Учнів також чекає цікава гра "Подорож на Астеріск".
Щоб дізнатися про права та свободи в Інтернеті, можна переглянути відео "Діти і молодь" на каналі  Youtube "Права людини та Інтернет".

#Центр кращого Інтернету пропонує посібник для підлітків the Web We Want (Інтернет, який ми хочемо), який створений молодими людьми для молоді і спрямований на вивчення прав та обов'язків в Інтернеті та заохочення до роздумів про поведінку онлайн.
Найкращий Інтернет починається з тобою!

Немає коментарів:

Дописати коментар