пʼятниця, 28 вересня 2018 р.

Простір української дитячої книги

Проект підтримки українського читання "BaraBooka. Простір української дитячої книги" - це перший український універсальний ресурс видання для дітей та юнацтва.
Дуже важливо обирати для дітей справжні книги. На порталі BaraBooka оприлюднюють новинки української книги. Письменники, психологи, літературознавці, філософи разом з дітьми досліджують новинки літератури, рекомендують,  яку літературу сьогодні читати дітям.
Сучасна українська книга - це якісна дитяча поезія, фентезі, фольклорні твори, дитяча проза, дивні детективи, підліткова серія "Про і для підлітків".
Щорічно " BaraBooka. Простір української дитячої книги" робить  традиційний глибинний зріз української дитячої літератури.

 
 

Перейдіть за посиланням http://www.barabooka.com.ua/category/books/ та дізнайтеся все "ПРО КНИГИ", які розподілені за віком 0+ 4+ 7+ 11+ 15+ та  за популярністю.

Своїм учням 7 класу пропоную книги:
"Темний бік будинку: фентезі", Марина Макущенко;
Та багато іншої цікавої літератури.

Чому потрібно читати книжки? Бо це спосіб подорожувати і ще 22 причини, щоб читати книжки та записатися до бібліотеки вже зараз. Дізнатися їх можна за   посиланням: 

Джерело: Проект "BaraBooka. Простір української дитячої книги"

Читаємо українською книжки українських письменників!

Немає коментарів:

Дописати коментар